Catering in Haarlem

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u de catering in Haarlem of directe omgeving regelt? Dat doen wij, Overveense Vleeshouwerij, graag voor u! Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd en staan met ons team klaar om uw feestje of elke andere gelegenheid tot in de puntjes te verzorgen met onze catering. Wij regelen de catering in Haarlem, maar ook overal waar u ons nodig heeft. Wij cateren bij gelegenheden met een klein aantal genodigden, maar ook bij gelegenheden met meer dan 200 genodigden. We zijn van alle markten thuis, kunt u wel zeggen.

Bij onze catering in Haarlem staan wij voor:

  • Scherpe prijzen;
  • Snelle service;
  • Ambachtelijk bereid;
  • Goede kwaliteit vleessoorten.

Heeft u vragen over onze catering  in Haarlem of wilt u direct een bestelling plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 023 – 52 77 485 of stuur een e-mail naar info@ovvh.nl.

Onze cateraar vindt u aan de Zijlweg 8 in Overveen.

Onze catering in Haarlem wat houdt het eigenlijk in?

Weet u trouwens dat wij ook catering leveren aan feestjes waar de barbecue wordt aangestoken? Verder maken wij heerlijke salades en smakelijke vleesschotels waar uw gasten optimaal van zullen genieten. Wilt u iets organiseren, maar weet u nog niet precies wat u bij ons wilt afnemen? Ons professionele personeel staat voor u klaar met raad en daad en vertelt u graag meer over onze mogelijkheden. Wij spreken alles goed met u door, zodat wij precies weten wat u graag wilt en u precies wat u van ons kunt verwachten en wat dit zal gaan kosten. Dit is immers ook belangrijk om te weten.  Het advies dat wij u geven is geheel vrijblijvend en gebaseerd op onze kennis en ervaring.

Slagerij en catering in Haarlem

Naast dat u ons kunt inhuren voor het regelen van een catering in Haarlem of omstreken, is het ook zo dat wij een eigen slagerij hebben in Haarlem. Indien u een ware vleesliefhebber bent, bent u van harte uitgenodigd in onze slagerij, zodat u onze producten kunt proberen.

Werkgebied catering;

Wij verzorgen catering in Haarlem, Overveen, Bloemendaal, OverveenZandvoort en in een straal van ongeveer 15 km rondom Overveen. Staat uw plaats er niet bij? Belt u ons gerust op voor meer informatie.