De Overveense Vleeshouwerij is dé slagerij voor horeca, instellingen en particulieren. Vanwege een verhuizing als gevolg van een grote brand in 2020 is het voor particulieren helaas niet meer mogelijk om fysiek bij ons te winkelen (afhalen van uw bestelling is wél mogelijk: Drukkersweg 14, 2031 EE, Haarlem); we zijn u echter meer dan graag van dienst in onze geheel vernieuwde webshop.

Wij voeren een ruim assortiment aan vlees-, wild- en kipproducten, op de herkomst waarvan door ons met grote zorgvuldigheid word gelet. Bekijk ons assortiment, bestel, en verzeker uzelf van een heerlijke basis voor uw maaltijden. Van ontbijt tot lunch, van borrel tot diner: wij bieden nét dat beetje extra dat iedere hap verandert van gewoon eten tot een feestje in de mond.

Naast het assortiment aan vlees en vleeswaren bent u bij ons ook aan het juiste adres voor en ruime keuze aan gamba’s (met of zonder kop, gepeld of gekookt) en leveren wij u graag bitterballen en croquetten van de befaamde Amsterdamse patissier Holtkamp.

Bekijk onze producten en maak een keuze…