Bestellen

Plaatsen van een bestelling: Bij Overveensevleeshouwerij.nl kunt u een bestelling plaatsen met of zonder account. Wilt u geen account aanmaken dan is dat uiteraard geen probleem; enig nadeel voor u is dat, bij een eventuele volgende bestelling, uw gegevens opnieuw ingevoerd dienen te worden. Voer bij uw bestelling de gevraagde gegevens in en rond de bestelling af. U ontvangt een bevestiging van de bestelling op het door u opgegeven emailadres. Indien u wel een account aanmaakt worden uw persoonlijke gegevens bij een volgende bestelling automatisch geladen nadat u bent ingelogd. Wij houden u dan ook op de hoogte van onze aanbiedingen.

Account aanmaken: Ga voor het aanmaken van een account naar ‘mijn account’ en volg de instructies op de pagina.

Wachtwoord vergeten: Heeft u al een account maar ben u het wachtwoord vergeten. Ga dan naar ‘Inloggen’ en klik op ‘Wachtwoord vergeten’. Een nieuw wachtwoord wordt dan naar uw emailadres gestuurd.

Afleveradres: Het is mogelijk om de bestelde artikelen op een ander adres te laten bezorgen dan het factuuradres. U kunt tijdens het afronden van de bestelling een ander afleveradres kiezen.

Leveringen: Particulieren binnen een straal van 30 kilometer van Haarlem wonen (of binnen deze straal een afleveradres hebben) kunnen in onze webshop een keuze maken uit onze producten (afhalen is ook mogelijk op onderstaand adres). NB: Bij bestellingen boven € 75,- worden geen bezorgkosten in rekening gebracht.

 

Retourneren: Hoewel wij ervan overtuigd zijn dat u tevreden zult zijn met de kwaliteit van het geleverde, kan het uiteraard altijd gebeuren dat er iets niet geheel naar uw wens is. Wij verzoeken u in dit geval dat ons direct te laten weten zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken; uw tevredenheid is tenslotte ons doel; wij staan voor onze kwaliteit en lossen graag uw eventuele ontevredenheid op.

Algemene voorwaarden: Deze kunt u hier vinden

Betalen

Bestellingen kunnen betaald worden via iDEAL. Kies tijdens het bestellen voor betaalmethode iDEAL. U rekent dan af via uw vertrouwde internetbankieromgeving. Vele andere opties zijn ook beschikbaar.

Prijzen: De prijzen van alle artikelen op deze website zijn inclusief BTW.

Bezorgkosten: Kosten zijn € 9,95 per bestelling. Geen bezorgkosten bij bestellingen boven de € 75. 

Adres:
Drukkersweg 14
2031 EE Haarlem