BBQ vlees Haarlem

Heeft u binnenkort barbecue Vlees nodig in Haarlem?  En zoekt u daarvoor een goed adres voor het bbq vlees voor uw feestje? Bij Overveense Vleeshouwerij vindt u dat zeker. Dankzij ons BBQ vlees wordt uw barbecue feest in Haarlem zeker een geslaagde gelegenheid. Het culinaire gedeelte van de BBQ wordt bij ons tot in de puntjes verzorgd. Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd en weten welk vlees heerlijk is op de bbq.

Uw BBQ vlees in Haarlem laat u verzorgen door Overveense Vleeshouwerij. Hierbij staat ons bedrijf voor:

  • Scherpe prijzen;
  • Snelle service;
  • Ambachtelijk bereid;
  • Goede kwaliteit vleessoorten.

Heeft u vragen over onze bbq vlees  voor in Haarlem of wilt u direct een bestelling plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 023 – 52 77 485 of stuur een e-mail naar ovvh@xs4all.nl.

Onze cateraar vindt u aan de Zijlweg 8 in Overveen

Heerlijke vleesschotels voor uw bbq

Voor uw bbq maken wij verrukkelijke salades en heerlijke vlees schotels, waar uw gasten van zullen genieten. Bent u er nog niet uit wat voor bbg vlees u voor in Haarlem wilt afnemen? Overveense Vleeshouwerij helpt u graag uit bij het nemen van de beslissing over het bbq vlees voor in Haarlem. Samen met u nemen wij uw wensen uitgebreid door en  informeren wij u welke verschillende mogelijkheden er zijn, gebaseerd op uw wensen.

Na het gesprek met u weet u precies wat u van ons kunt verwachten en wat de kosten gaan zijn voor ons bbq vlees voor in Haarlem. Wij hebben een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. U kunt ons nu al bellen, want het advies dat wij u geven in geheel vrijblijvend. Bel gerust naar  023-5277485.

Keurmerk

Onze slagerij gelooft in het bieden en leveren van eerlijke product. Dit geldt ook voor onze bbq vlees voor in Haarlem en omstreken. Wij bieden het beste en lekkerste vlees voor de ware vleesliefhebber, dat is waar wij voor staan. Als slager leggen wij ons toe op een keur aan soorten hoogwaardig biologisch vlees. Aangezien biologisch vlees gewonnen wordt uit dieren die onder zeer prettige omstandigheden hebben geleefd, is de smaak van dit zeer malse vlees onovertroffen te noemen.

Wij regelen niet alleen de catering in Haarlem en omstreken, maar hebben ook een slagerij in Overveen waar u zeker eens langs moet komen wanneer u een vleesliefhebber bent!