Horeca groothandel Haarlem e.o.

Bent u horeca ondernemer of enigszins werkzaam in de catering? En heeft u vlees van hoogwaardige kwaliteit nodig? Dan kan onze horeca groothandel in Overveen zeker iets voor u betekenen! Ambachtelijke Overveense Vleeshouwerij de Vries is namelijk de horeca groothandel uit Overveen, die maatwerk en absolute kwaliteit levert op het gebied van vlees voor de horeca in de breedste zin van het woord.

Onze horeca groothandel slager in Overveen is het ideale adres wanneer u op zoek bent naar vlees met een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. Daarnaast staat onze horeca slager voor:

  • Scherpe prijzen;
  • Snelle service;
  • Ambachtelijk bereid;
  • Goede kwaliteit vleessoorten.

Heeft u vragen over onze horeca slager in Overveen of wilt u direct een bestelling plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 023 – 52 77 485 of vul ons contactformulier in. Onze slager vindt u aan de Zijlweg 8 in Overveen

VLEES VAN ONZE HORECA GROOTHANDEL

Als horeca groothandel in Overveen leggen wij ons toe op een keur aan soorten hoogwaardig vlees. De smaak van onze horeca slager heeft een onovertroffen te noemen smaak van zeer malse vlees. Staan behoud van smaak en een professionele bereiding van vleesproducten bij u ook hoog in het vandaal? Neem dan zeker eens contact met ons op. Elke dag weer dragen wij zorg voor de absolute kwaliteit van onze vleesproducten. Daarnaast denken wij ook graag met u mee, waar u ook maar naar op zoek bent. We zijn in staat om u een pasklare oplossing te bieden door onze jarenlange ervaring in de vleesbranche.

Onze slager heeft een zeer groot aanbod aan diverse vleesproducten voor de horeca. We bieden vanzelfsprekend alle traditionele vleessoorten, maar daarnaast onder andere ook bijzondere producten als vleessalades, wildschotels en belegde broodjes. Vanuit de wereld van de horeca en de catering is er constant veel vraag naar deze vleesproducten voor fijnproevers.

Vlees en vleeswaren met slagerskeurmerk

Als veel gevraagde horeca groothandel in Overveen onderscheiden we ons ook doordat alle vleesproducten die door ons aan de horeca worden geleverd het befaamde slagerskeurmerk dragen en een zeer gunstige prijs hebben. Organiseert u bijvoorbeeld een evenement en heeft u bij wijze van spreken vandaag nog een grote hoeveelheid aan hoogwaardige vleesproducten nodig? Zit u om wat voor reden dan ook omhoog en heeft u dringend een leverancier nodig? Bij de Overveense Vleeshouwerij zetten we maar wat graag onze expertise in om u snel goed van dienst te zijn! Neem vandaag nog contact op met de enige echte horeca slager in Overveen!