Horecaslagerij uit Overveen,

Bent u horecaondernemer en heeft u vlees van hoogwaardige kwaliteit nodig? Dan kan de Overveense Vleeshouwerij zeker iets voor u betekenen!  De Overveense Vleeshouwerij is namelijk dé horecaslagerij die topkwaliteit levert op het gebied van vlees en gevogelte voor de horeca in de breedste zin des woords.

De Overveense Vleeshouwerij is het ideale adres wanneer u op zoek bent naar vlees met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast staan wij voor een snelle en adequate service. Onze jarenlange ervaring en grote affiniteit met de professionele keuken zorgen ervoor dat wij maatwerk kunnen bieden waar het de levering van al uw vlees- en gevogelteproducten betreft.

In september 2020 hebben de Overveense Vleeshouwerij en Jimber Meat (www.jimbermeat.com), gevestigd te Haarlem, besloten op zakelijk vlak de handen ineen te slaan en hun kennis en expertise te bundelen. Het resultaat van deze samensmelting is een horeca- en instellingenslagerij waar liefde voor kwaliteitsvlees en een grote binding met de professionele keuken hand in hand gaan.

Heeft u vragen over de Overveense Vleeshouwerij en/of Jimber Meat of wilt u direct een bestelling plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 023 – 5277485 of vul ons contactformulier in. Onze slagerij vindt u aan de Drukkersweg 14 in Haarlem (Waarderpolder).