Uw horeca slager voor bedrijven en particulieren!

Al ruim 100 jaar is ons bedrijf gevestigd aan de Zijlweg in Overveen. Een echt familie bedrijf! Eerst als winkelslagerij, later hebben we ons gericht op de horeca. Ondanks dat wij geen vitrine meer hebben in onze zaak, is de particuliere klant meer dan welkom! Doordat wij een klein, maar zeer flexibel bedrijf zijn, kunnen wij snel inspringen op de behoefte van onze klanten. In goede service zijn wij de beste!

Wij maken veel producten zelf, of volgens recept van de klant. Wij werken met een goedgekeurd HACCP systeem en hebben ons eigen EG nummer 3254.

Dagelijks bezorgen wij met gekoeld vervoer, de bestellingen van onze horeca klanten in de regio Haarlem, maar ook ver daar buiten. De particulieren klant is welkom om het vlees op te halen. Wij verkopen al onze producten tegen groothandels prijzen! In overleg met ons, kunt u uw eigen aanbieding maken voor bijvoorbeeld uw week/maand menu.

Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij ook catering. Mooie buffetten, compleet verzorgde barbecues of een borrel met mooie hapjes erbij. Er zijn tal van mogelijkheden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij vinden altijd een passende oplossing voor u. Bij ons kunt u pinnen.

Heeft u vragen of wilt u direct een bestelling plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 023 – 52 77 485 of stuur een e-mail naarovvh@xs4all.nl