Uw horeca slager voor bedrijven en particulieren!

Al ruim 100 jaar is ons bedrijf gevestigd aan de Zijlweg in Overveen. Een echt familie bedrijf! Eerst als winkelslagerij, later hebben we ons ook gericht op de horeca. Ondanks dat wij geen vitrine meer hebben in onze zaak, is de particuliere klant meer dan welkom op onze vernieuwde site! Doordat wij een klein, maar zeer flexibel bedrijf zijn, kunnen wij snel inspringen op de behoefte van onze klanten. In goede service zijn wij de beste!

Wij maken veel producten zelf, of volgens recept van de klant. Wij werken met een goedgekeurd HACCP systeem en hebben ons eigen EG nummer 3254.

Wij bezorgen met gekoeld vervoer in samenwerking met PostNL, de bestellingen van onze horeca klanten in de regio Haarlem leveren wij met onze eigen mensen, maar ook ver daar buiten leveren wij gekoeld. Wij leveren Dinsdag, Donderdag en Vrijdag met PostNL uitgezonderd op de Waddeneilanden en de Kaageilanden. Vanaf heden kan niemand meer bij ons afhalen, dit is het gevolg van een grote brand begin van het jaar. Maar gelukkig hebben we sinds kort een prachtige online winkel voor u gemaakt waar wij u graag helpen met het kiezen van de mooiste producten. Wij verkopen al onze producten tegen groothandels prijzen!

Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij ook catering. Mooie buffetten, compleet verzorgde barbecues of een borrel met mooie hapjes erbij. Er zijn tal van mogelijkheden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij vinden altijd een passende oplossing voor u.

In de slagerij werken wij met veel plezier aan uw producten.

Heeft u vragen of wilt u direct een bestelling plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 023 – 52 77 485 of stuur een e-mail naar info@ovvh.nl