Dé slager voor bedrijven, instellingen en particulieren.

 

De Overveense Vleeshouwerij is ruim 100 jaar actief geweest aan de Zijlweg in Overveen, eerst als winkelslagerij, later is het accent meer verschoven naar levering aan horeca en instellingen, waarbij de particuliere klant uiteraard niet vergeten werd. Ten gevolge van een grote brand in januari 2020 werden wij genoodzaakt een andere productieruimte te zoeken: deze hebben we uiteindelijk gevonden in de Waarderpolder in Haarlem. Het is helaas niet meer mogelijk om fysiek bij ons te komen winkelen, maar in onze geheel vernieuwde webshop kunt u al onze producten, met de prijs/kwaliteitverhouding die u van ons gewend bent, vinden (afhalen van uw bestelling kan overigens wél: Drukkersweg 14, 2031 EE, Haarlem).

We zijn een klein en flexibel bedrijf; kwaliteit, service en aandacht hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij maken vrijwel al onze producten zelf, met zorgvuldig geselecteerd vlees van verantwoorde herkomst. We werken met een goedgekeurd HACCP-systeem en hebben ons eigen EG-nummer: 3254.

Bij bestellingen boven € 75,- is de bezorging gratis. Binnen een straal van 25 kilometer van Haarlem wordt de (gekoelde) levering door onze eigen mensen verzorgd; daarbuiten neemt PostNL het stokje van ons over. Bestellingen geplaatst voor 14.00u worden de volgende leverdag op het door u gewenste adres bezorgd. NB: leverdagen zijn maandag t/m vrijdag (voor bestellingen die via PostNL uitgeleverd worden is dit maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, tussen 17.00 en 22.00 uur).

Aarzel overigens niet om voor wensen waaraan de webshop niet geheel tegemoetkomt contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch op nummer 023-5277485, of stuur een e-mail naar info@ovvh.nl.