U zoekt een slager in Haarlem

U wilt toch ook lekker vlees eten? Bij Overveense Vleeshouwerij bent u dan aan het goede adres. Wij bieden u overheerlijk vlees aan. Wij geloven in eerlijk en kwalitatieve vlees. U kunt dit dan ook vinden bij de slager in Haarlem. Wij staan er allen voor 100% achter en bereiden alles op professionele wijze, zodat het vlees de smaak volledig behoudt. Naast heerlijk vlees zoals bijvoorbeeld een karbonade, verkopen wij ook heerlijke vleeswaren. Wij snijden de vleeswaren waar u bij bent in een perfectie dikte en u krijgt alles heerlijk vers mee naar huis. Ook het vleeswaar is van de goede kwaliteit zoals u van ons als uw slager in Haarlem gewend bent.

Onze slager in Haarlem staat voor:

  • Scherpe prijzen;
  • Snelle service;
  • Ambachtelijk bereid;
  • Goede kwaliteit vleessoorten.

Heeft u vragen over onze slager voor in Haarlem of wilt u direct een bestelling plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 023 – 52 77 485 of stuur een e-mail naar ovvh@xs4all.nl.  Onze slager voor in Haarlem vindt u aan de Zijlweg 8 in Overveen

Uw slager in Haarlem heeft het!

Wij verkopen van alles in ons assortiment. Weet u bijvoorbeeld dat wij ook BBQ-schotels verkopen?  Mocht u plannen hebben om op bijvoorbeeld een heerlijke zomerdag te gaan barbecueën, kunt u contact met ons opnemen door te bellen of in de zaak langs te komen. Wij vertellen u graag welke schotels wij u aanbieden. Wilt u iets anders dan anders? Vraag het ons, wij weten zeker dat wij u verder kunnen helpen. Of heeft u zin om te gourmetten? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij verkopen gourmetschotels van verschillende groottes en prijzen. Bent u op zoek naar een cateraar en wilt u meteen de mogelijkheden bespreken met ons? Bel dan direct naar 023 – 52 77 485.

Garanties van uw slager in Haarlem

Zoals u eerder heeft kunnen lezen geloven wij, als slager in Haarlem, in het bieden en leveren van eerlijke, smaakvolle en kwalitatief vlees. Indien u een echte vleesliefhebber bent, bieden wij u het heerlijkste vlees. Ons personeel is goed en professioneel opgeleid en kan al uw vragen beantwoorden. Heeft u vragen over het bereiden van een bepaald stuk vlees? Of wilt u iets anders weten, vraag het ons. Wij hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Kom gerust langs en probeer onze vleesproducten. Als ware vleesliefhebber zult u genieten!